Луди скандали вдигал Димитър Рачков на екипа си и често си

...
Луди скандали вдигал Димитър Рачков на екипа си и често си
Коментари Харесай

Димитър Рачков правил като Слави Трифонов

Луди кавги вдигал Димитър Рачков на екипа си и постоянно си разрешавал да наскърбява сътрудниците си в яда си, съвсем като Слави Трифонов. Това призна самият комедиант, който се чувствал виновен, че си изпускал нервите и се държал зле с хората, които се трудят неуморно за неговата популярност. Причината била, че много постоянно се чувствал неудовлетворен от това, което прави, и си го изкарвал на антуража си в шоуто  " С Рачков всичко е допустимо “.

" Не Знам дали съм прав. Прибирам се вечер и започвам да проучвам цялото предаване. Има неща, които не ми харесват. Критичен съм към себе си, може би съм сериозен и към другите, само че в случай че някой път прекаля - отивам и се оправдавам. Няма значение дали е театрален служащ, осветител... съзнавам грешката, ходя на идващия ден и споделям:

" Съжалявам, през вчерашния ден прекалих “. Адреналинът, който получаваш по време на предаване онлайн, страстта... някак си не мислиш, допустимо е да направиш неточности. После се усещам жалко, в случай че съм обидил някого “, изповяда се артистът.

Той обаче не стигал до крайности и престрелките му с екипа били единствено словесни. Далеч по-скандални случаи са разказвали чиновниците на Слави Трифонов, които в яда си той замервал с разнообразни предмети, които му били подръка. Дългия има и процедура да глобява екипа си сурово за всяко дребно нарушение - пълномощие, с което Рачков не разполага, тъй като и той е на заплата при продуцента Магърдич Халваджиян, пише " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР